Volajte nám na:  0903 700 566

0903 521 521

1 Rodinné domy V Dúbravke
2 Dubravka

TOP VIDEO PONUKA: Na predaj exkluzívny veľkometrážny luxusný apartmán v srdci Vysokých Tatier !!!

Cena: 490 000,00 €
Kraj:Prešovský kraj
Okres:Poprad
Obec:Štrba
Ulica:Rekreačná
Kategória:Byty
Druh:5 a viac izbový byt
Úžitková plocha:162,00 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:6 / 6
Vonk. park. miesto:Áno
Garážové státie:Áno
Energ. certifikát:B
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Vyhradené parkovanie:nie
 
ID inzerátu:8612664

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Link na video: https://www.youtube.com/watch?v=iYzgoBuAWkg

Link na 3D: https://kuula.co/share/collection/7K5s4?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1


Peter Valent, skúsený realitný maklér, ponúkam Vám exkluzívnu príležitosť vlastniť veľkometrážny apartmán v nádhernom prostredí Vysokých Tatier, v prestížnej lokalite Tatranská Štrba, konkrétne v apartmánovom dome Patris.**

Prečo je tento apartmán výnimočný?

Jedinečná poloha: Nachádza sa na poslednom, 6. poschodí moderného apartmánového domu Patris z roku 2012. Na tomto poschodí je iba tento byt, čo zaručuje maximálne súkromie a kľud.

Luxusný priestor: Apartmán s výmerou 162 m² disponuje piatimi izbami, z toho štyri sú komfortné spálne, každá s vlastnou elegantnou kúpeľňou. Celková plocha bytu poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie celej rodiny alebo pre viacero nájomníkov.

Moderné vybavenie: Plynové kúrenie zabezpečuje teplo z centrálnej kotolne, čo prispieva k nízkym prevádzkovým nákladom. Výťah Vás pohodlne dopraví priamo k bytu.

Nádherný výhľad: Z balkóna sa Vám naskytne úchvatný výhľad na tatranské vrcholy, ktorý Vám každý deň pripomenie krásy prírody.Praktické výhody:

Parkovanie: Spolu za cenu 20 000 EUR je možnosť zakúpiť garážové státie a jedno parkovacie miesto pred domom, čo zabezpečuje pohodlné parkovanie pre Vás a Vašich hostí.

Skvelá občianska vybavenosť: V pešej dostupnosti nájdete potraviny, vlakovú stanicu so zubačkou na Štrbské Pleso a obľúbenú kolibu Žerucha, kde si môžete vychutnať tradičné slovenské jedlá.

Rekreačné možnosti: Hneď pri dome sa nachádza minigolf, ktorý je ideálnym miestom na zábavu a relaxáciu pre celú rodinu.Investičný potenciál:

Atraktívna cena: 490 000 EUR vrátane DPH, s možnosťou odpočtu DPH, robí z tohto apartmánu výhodnú investičnú príležitosť.

Vhodný na prenájom: Apartmán je ideálny nielen na celoročné bývanie, ale aj ako investícia na krátkodobý či dlhodobý prenájom. Vysoké Tatry sú celoročne vyhľadávanou turistickou destináciou.

Blížiace sa zlepšenia: V tejto lokalite sa tento rok začne výstavba nového golfového ihriska, čo ešte viac zvýši atraktivitu a hodnotu nehnuteľnosti.

BONUS:  V prípade záujmu je možné si apartmán pred kúpou prenajať na skúšku!

Kontaktujte ma ohľadom bližších informácií a obhliadky: Peter Valent, 0903 521 521.


Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Váš nový domov alebo výhodná investícia vo Vysokých Tatrách na Vás čaká!

Nádherné prostredie, luxusné bývanie a výborná investičná príležitosť – to všetko Vám ponúka tento exkluzívny apartmán v apartmánovom dome Patris v Tatranskej Štrbe!

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Peter Valent
Telefón:0903521521
E-mail:valent-ZVNC-dewall.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2